Kiinteistökalvot ja auringonsuojakalvot

Maitolasikalvo, etsikalvo, huurrekalvo, auringonsuojakalvo, peilikalvo, tummennuskalvo, vartijakoppikalvo, turvakalvo, murtokalvo, sirpalesuojakalvo, jne. Kalvoja on monia, mutta yhdessä voimme katsoa kohteeseen sopivan kalvon, valikoimistamme löytyy varmasti juuri oikea vaihtoehto. Käyttämissämme kalvoissa on myös paloluokitukset ja sertifikaatit tulevat mukaan niitä tarvittavissa kohteissa kuten sairaalat, koulut, päiväkodit yms.

Yksityisyyttä kotiin tai toimistoon, maitolasikalvo, etsikalvo, huurrekalvo, tummennuskalvo tai peilikalvo. Jos halutaan blokata täysin näkyvyys, on valinta maitolasikalvo tai etsikalvo tai huurrekalvo joka päästää valoa läpi, mutta estää näkyvyyden. Peilikalvo tai vartijakoppikalvo puolestaan sopii jos halutaan blokata katseet esim. ulkoonta sisälle, mutta sisältä ulos pitää nähdä taikka nimensä mukaisesti sisätiloissa olevan vartijoiden huone pitää saada yksityiseksi. Peilikalvo torjuu myös tehokkaimmin auringon lämpösäteilyä ja peilikalvolla saavutetaankin usein jopa sisätilan lämpötilan lasku toistakymmentä astetta.

Kirkkaalla auringonsuokalvolla puolestaan saadaan blokattua auringon lämpösäteilyä sekä lämmön karkailua. Auringonsuojakalvolla voidaan saavuttaa sisätilan lämpötilan lasku useilla asteilla, joka auttaa jäähdytys kustannuksissa!

Murtokalvo ja turvakalvo auttaa tapaturmatilanteessa lasin sirpaloitumisessa ja varkauksien ehkäisemisessä. Lasi jossa on murtokalvo tai turvakalvo on erittäin vaikeaa saada rikottua ja päästä läpi, jolloin varkaus tilanteessa saadaan hidastettua huomattavasti läpi pääsyä ellei jopa täysin estettyä.

Tärkeimmät saavutukset kalvoilla on, että saadaan estettyä:
* 99% UV- säteilystä
* Auringon lämpösäteilystä keskimäärin 40 – 70%
* Lämmön karkailu ikkunan kautta
* Murron esto
* Lasin sirpaloituminen
* Uteliaat / ei halutut katseet