Flyerit ja käyntikortit

Helppo ja halpa sekä tehokas tapa mainostaa tuotetta, palvelua, yritystä tai tapahtumaa! Flyerin avulla saadaan kustannustehokkaasti mainostettua ja hyvin suunnitellulla sekä valmistetulla flyerilla tuote, palvelu tai yritys jää helposti ihmisten mieleen.Kerro meille ideasi ja suunnitellaan yhdessä graafikkomme kanssa juuri sinun tarkoitustasi varten sopiva flyeri. Vaihtoehtoisesti omasta valmiista painoaineistosta saadaan toimitettua valmiit flyerit nopealla aikataululla.

Flyerin avulla saadaan kustannustehokkaasti mainostettua yritystä, palvelua tai tuotetta sekä hyvin suunnitellulla ja valmistetulla flyerilla tuote, palvelu tai yritys jää helposti ihmisten mieleen.

Tapa jolla pidät huolen, että hyvän kokouksen tai tapaamisen jälkeen sinut vielä muistetaan ja sinuun saadaan yhteyttä. Käyntikortti on erinomainen tapa varmistaa tämä. Suunnitellaan siis sinnulle sopiva tyylikäs, laadukas ja persoonallinen käyntikortti, jolla jäät asiakkaan mieleen. Yleisin käyntikortin koko on 90 x 50mm tai 85 x 55m, joka vastaa luottokortin kokoa, mutta kauttamme saa juuri sen kokoiset käyntikortit kuin haluaa. Ota yhteyttä ja kerro toiveesi, me toteutamme.