Tummennukset ja kalvotukset

Suojaa itsesi, perheesi ja kotieläimesi lämmöltä ja UV-säteilyltä. Tummennukset torjuvat jopa 67% totaalisesta aurinkoenergiasta ja yli 99% UV-säteilystä. Mutta ethän siltikään jätä perheenjäsentäsi kesällä kuumaan autoon.

Ikkunatummennukset monilla eri sävy vaihtoehdoilla. Katsotaan aina paikan päällä mikä sävy olisi mieluisin ja kuinka esim. auton sisustan väri vaikuttaa kalvojen lopulliseen tummuuteen. Käyttämämme sävyt ovat, tummimmasta vaaleimpaan, 5% 15%, 20%, 35% ja 50%. Tummennuksissa voi myös valita auton takalasin esimerkiksi 15% tummuudella ja takasivulasit 35% jolloin ikkunoiden tummuus sävy haalenee keulaan päin.

 

Ikkunantummennuksissa tulee aina elinikäinen takuu!

 

Teemme myös autojen, moottoripyörien, mönkijöiden yms.
lamppukalvoituksia. Esimerkiksi auton etu-umpiot on järkevää suojata
kiveniskuilta huomaamattomalla läpinäkyvällä kiveniskusuojakalvolla, PPF.

Teemme myös vaalealla savun harmaalla tai melkein mustalla kalvolla lamppukalvotukset esimerkiksi esittely autoihin omalla vastuulla.

Kiveniskusuojakalvo, PPF (Paint Protection Film), antaa täydellisen suojan maalipinnalle. 7 vuoden materiaali takuulla oleva Hexisen BodyFence kiveniskusuojakalvo on täysin kirkas, läpinäkyvä suojakalvo. Kiveniskusuojakalvo suojaa esimerkiksi auton maalipinnan kiveniskuilta, kulumiselta ja parkkipaikka naarmuilta. Kalvossa on itsessään itseparantuva pinta, joka ”parantuu” lämmön avulla. Kalvossa on myös likaa ja vettä hylkivä nanopinnoite, joka helpottaa auton puhtaana pitoa.