Komeat tilat ja asiansa osaava palvelu. Laadukkaat ja ensi luokkaiset tuotteet. Suosittelen ehdottomasti yritystä kaikille.

Esa

Asiakaspalvelu täällä ihan omaa luokkaansa! Lasien tummennus ja vähän teippausta tehty, jälki oli erinomaista ja hinnat kilpailukykyiset. Suosittelen lämpimästi! Kiitokset vielä tätäkin kautta Jyrille ja Ingridille!

Eemeli

Ei voi muuta kuin suositella! 
Hienoa on seurata kun asialleen omistautuneet ammattilaiset tekevät sitä, minkä osaavat ja lopputulos on ensiluokkainen.

Markku
Suosittelen kovasti monipuolisesti. Todella hyvää käytön jälkeä sekä laadukasta teippiä:) ite kerron kokemuksesta oon käyny monta vuotta kyseessä paikassa ja aina hymy huulessa Ku saa auton saa pois hallista! Hinnatkin on myös kohdillaan!

Arjan

Auton ikkunoiden tummennus sävyineen onnistui täysin nappiin. Ammattilaiset asialla ja ystävällinen palvelu. Suosittelen muillekin ja kiitokset vielä henkilökunnalle!

Toni

Suosittelen! Yritys josta saa hyvää palvelua!

Lasse

Katon ja peilien teippaus onnistui loistavasti. Hienoa palvelua ja työnlaatu erittäin hyvä.

Tuomas

Loistava palvelu. Ammattitaitoinen henkilökunta ja erinomainen laatu.

Mikko

Suosittelen lämpimästi! Itse teipautin talvella auton ja takavalot, hyvin on pysynyt vaikka teippauksen kuviointi oli varmasti todella haastellinen. Homma vaan toimii, 5 tähteä ehdottomasti!

Arto