Yliteippaukset

Satojen autojen, moottoripyörien, mönkijöiden, veneiden yms yliteippaukset kokemuksella ja ammattaitaidolla. Käytössämme on vain markkinoiden parhaat merkit ja materiaalit, kuten Hexis, 3M, Avery ja Oracal sekä täten annamme työllemme ja materiaalille aina takuun. Värejä on satoja, perus kiiltäväpintaisia, mattapintaisia, kameleontteja, glitterisiä jne. Valikoimista löytyy varmasti jokaista miellyttävä väri. Teipit säilyvät hyvänä Suomen olosuhteissa normaalilla pidolla 3-7 vuoteen, tämän jälkeen teipin sävy saattaa alkaa haaleta kuten maalipintakin. Teipin hyviä puolia on mm. sen luoma suoja alkuperäiselle maalipinnalle, pienet kevyet naarmut (kuten lumiharjasta tulevat) häviävät auringon lämmön tai kuuman veden vaikutuksesta sekä unohtamatta tietenkään persoonallisuutta minkä teippauksella voi totetuttaa.

 

Auton yliteippaus hinta on keskimäärin 1700 – 2100€. Auton teippaus hinta katsotaan aina tapauskohtaisesti, koska hintaan vaikuttaa teippi merkki, teipin sävy sekä teipattavan kohteen haasteellisuus.

Pienemmät teippaukset

Teemme myös pienempiä teippauksia kuten auton katon teippaukset ja sisustan teippaukset, ikkunalistojen teippaukset, takaluukun lastaus alueen kivenisku / suojakalvo teippaukset, kaiuttimien teippaukset yms, kysy lisää mitä kaikkea on mahdollista tehdä.

Tervetuloa!

Autojen yliteippauksissa varaathan aikaa 2-5 työpäivää teippaukselle. Tässä ajassa auto pestään ennen teippausta, puretaan tarvittavat osat kuten kahvat ja peilit sekä puskurit, teipataan ja annetaan teipin ”asettua” paikoilleen.